ЛЕКОВИТО  ХИЛАНДАРСКО МАСЛИНОВО УЉЕ

ИЗ БАШТЕ-ПЕРИВОЈА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ*

     
+ Ценовник
         

ХИЛАНДАРСКО ЕКСТРАДЕВИЧАНСКО МАСЛИНОВО УЉЕ ОД ХЛАДНО ЦЕЂЕНИХ ОРГАНСКИ ГАЈЕНИХ ХИЛАНДАРСКИХ МАСЛИНА ПРОИЗВЕДЕНО ЈЕ И ПУЊЕНО НА СВЕТОЈ ГОРИ

Светогорске  маслине, сведоци су времена и дрeвности свештене монашке заједнице. Посађене рукама монаха и саме су плод хиљадугодишње молотве за живот света и Божју творевину.

Преко три хиљаде стабала маслина на имању Хиландара, расуто по зеленој ризи Врта Пресвете Богородице, гајене су на органски, потпуно природан начин.

Благородни плод и лековито уље добијено хладним цеђењем, одувек укрепљује, храни и лечи светогорске калуђере. Пред чудотворним иконама маслиново уље даноноћно гори као највреднији принос, а у данима када је разрешена употреба уља неизбежан је део монашке трпезе.

Хиландарско маслиново уље прављено и пуњено на Светој гори у молитвеном сабрању и користи се као лек.

Из Перивоја Богородице сада и у нашим домовима, по Благослову хиландарских монаха.  Изговарајући често молитву : ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦЕ СПАСИ НАС, нека би Милост Божја и Свеопеване Владичице сишла на нас, дарујући нам здравље, смирење и спасење.

Хиландарско - лековито-чудотворно екстрадевичанско маслиново уље- од хладно цеђених органски гајених хиландарских маслина – произведено  на Светој Гори – Светогорске маслине, сведоци су времена и древности свештене монашке заједнице. Посађене рукама монаха плод су хиљадугодишње молитве за живот света и Божју творевину. Преко три хиљаде стабала на имању Хиландара, у Врту Пресвете Богородице, гајене су органски,на потпуно природни начин. Благородни плод и лековито уље добијено хладним цеђењем, одувек укрепљује, и лечи М-1180д.
Хиландарско маслиново уље прављено на Светој гори у молитвеном сабрању  и користи се као лек.
 Из Перивоја Богородице сада и у нашим домовима, по Благослову хиландарских монаха.  Изговарајући често молитву- ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦЕ СПАСИ НАС, нека би Милост Божја и Свеопеване Владичице сишла
на нас, дарујући нам здравље, смирење и спасење. Узимати ујутру после молитве, Св. Водицу и нафорицу са лековитим  Хиландарским маслиновим уљем,  из Баште – Перивоја Пресветe Богородице!
Дозирање: 2 х 1 (ујутру и увече) по 25мл.тј.по 2 мале кашикице.
*Ово лековито Хиландарско уље, се користи као превентива и чудотворно помаже код кардиоваскуларних обољења, можданог удара, гастритиса, чира, жучи,панкреаса,спречава стварање камена у жучној кеси,благотворно делује на  хемороиде, смањује ризик од обољења дојке и дебелог црева, од дијабетеса
и смањује компликације код дијабетичара  који су инсулински зависници. Хиландарско,лековито маслиново уље садржи исто фармаколошко једињење, као и лек Brufen ( Ibuprofen), тако да помаже код реуматских  обољења. 


Узимати ујутру после молитве, Св. водицу, нафорицу са лековитим  Хиландарским маслиновим уљем,  
из Баште – Перивоја Пресветe Богородице!  

       
 
       
   
       
       

 

 
   
 
ДОБРО НАМ ДОШЛИ У ДУХОВНЕ РАДОСТИ И БОЖЕ ДАЈ ДА У СЕБИ УМНОЖИМО ДУХОВНЕ РАДОСТИ!
   
 
У послушању у име Господње, за Вас у оквиру породичног дома свих 24 сата / 0-24/ * 063/610-915 и 037/40-11-39